Château de Boussu, twee weelderige banketten gereconstrueerd in het Château de Boussu voor Mons 2015
Als onderdeel van de Lassus & Du Broeucq-week Als u de delicate gerechten van Lancelot de Casteau proeft terwijl u geniet van de muziek van Roland de Lassus in een decor ontworpen door Jacques Du Brœucq, bent u dan ook te gast van het uitzonderlijke Renaissance-banket dat door de cateraar wordt gereconstrueerd Yves Cousin, het ensemble Zefiro Torna en het koor Mezza Voce in het Château de Boussu!
OP HET MENU
Eerste servicebeurt:
Artisjokpatés, Raappasteitjes, Rundermergsoep, Mortadella met bloemkool.
Tweede service:
Meloenpastei, Cervoise-karper, Zucca di pezzuoli, Kruidensalade, Camelina met knoflook
Derde service:
Kapoen in Hongaarse soep, Gepeld kalfstest op Ierse wijze, Gevuld kalfsvlees met coating, Geroosterd varkensvlees met Cremona, Per soffriggere spinacci e cuocerli in altri modi,
Vierde dienst:
Offaele bladerdeeg, Suikerpasta's, Gekonfijte vruchten.
Wijnen in karaffen:
als aperitief, het liefdesdrankje tijdens het banket, de Claré, de Vinum salviatum of saliewijn en de Hypocras
Comments