top of page

Château de Boussu, twee weelderige banketten gereconstrueerd in het Château de Boussu voor Mons 2015


Als onderdeel van de Lassus & Du Broeucq-week Als u de delicate gerechten van Lancelot de Casteau proeft terwijl u geniet van de muziek van Roland de Lassus in een decor ontworpen door Jacques Du Brœucq, bent u dan ook te gast van het uitzonderlijke Renaissance-banket dat door de cateraar wordt gereconstrueerd Yves Cousin, het ensemble Zefiro Torna en het koor Mezza Voce in het Château de Boussu!

OP HET MENU

Eerste servicebeurt:

Artisjokpatés, Raappasteitjes, Rundermergsoep, Mortadella met bloemkool.

Tweede service:

Meloenpastei, Cervoise-karper, Zucca di pezzuoli, Kruidensalade, Camelina met knoflook

Derde service:


Kapoen in Hongaarse soep, Gepeld kalfstest op Ierse wijze, Gevuld kalfsvlees met coating, Geroosterd varkensvlees met Cremona, Per soffriggere spinacci e cuocerli in altri modi,

Vierde dienst:

Offaele bladerdeeg, Suikerpasta's, Gekonfijte vruchten.

Wijnen in karaffen:

als aperitief, het liefdesdrankje tijdens het banket, de Claré, de Vinum salviatum of saliewijn en de Hypocras

voordat
gisteren
Archieven
label
Er zijn nog geen tags.
sociaal
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icône
  • Twitter Basic Square
bottom of page