asperges vertes
De kwaliteit

geselecteerde producten

Milieuvriendelijk, we besluiten onze gerechten alleen te bereiden met producten van seizoenskwaliteit.

100% BIOLOGISCH, onze broden, gemaakt in ons atelier, van de beste spelt-, rogge-, tarwe- of tarwemelen, evenals onze heerlijke Belorta en Chakula groenten, garanderen een unieke ervaring tijdens uw proeverij.

Het talent van ons kleine team doet de rest, de onafhankelijkheid van onze creativiteit is de sleutel tot ons succes.

vind het evenement opnieuw uit

vluchtige kunst

Meer dan tien jaar exposeerde Yves onder het pseudoniem Ycov als schilder-beeldhouwer. Als beeldend kunstenaar van het kortstondige, werkt hij bescheiden reconstructies van beroemde banketten uit en ensceneert hij ze.

Yves Cousin werkte meer dan twintig jaar voor film, reclame, maar ook voor gerenommeerde collega's, talloze decoraties en etenswaren.

Zich bewust dat mode verder gaat dan creatie, komt Yves dichter bij zijn klanten door zijn groei te beperken.

Als meester in de historische gastronomie, gemotiveerd door zijn trouwe klanten, medewerkers en vrienden, start Yves zijn bedrijf, de ambachtelijke cateraar Dill uit Ycov.

De dille symboliseert de opkomst van een aromatische, kwetsbare, verfijnde plant, met erkende heilzame deugden, de dille weerspiegelt de geest van het dagelijkse zakendoen

dorade au caviar de saumon